Förrätter

MOZZARELLA GRATINERAD VITLÖKSBRÖD
Serveras med tzatziki, kalamataoliver, fetaost, cocktailtomater, samt bondsallad.
Dryckesförslag: PAXA LAZIO ROSSO
99:-
TOAST SKAGEN A LA TORE WRETMAN
Skagenröra av handskalade räkor och löjrom, serverat på en salladsbädd ned citron och färsk dill.
Dryckesförslag: PETIT CHABLIS, MOREAU
159:-
CHARK- & OSTBRICKA
(Min. 2 pers. Pris per pers.)Dryckesförslag: RIPASSO, FALASCO
175:-

 

Sallader

GAMBERI DE LYX
Serveras med kräftstjärtar, handskalade räkor, ägg, samt Rhode Islandsås.
Dryckesförslag: SANCERRE BLANC
189:-
CEASARSALLAD
Serveras med kyckling, knaperstekt bacon, rostade krutonger, hyvlad parmesanost, samt toppad med ceasardressing.
Dryckesförslag: JULES LEVEGUE
185:-
CHÈVRESALLAD
Serveras med chèvreost, valnötter, honung, parmaskinka, cocktailtomater, rödbetor, och färsk basilika.
Dryckesförslag: SURI BARBERA D’ASTI
179:-

 

Pastarätter

MAESTRO
Serveras med oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, samt en krämig sås.
Dryckesförslag: BOURGOGNE GAMAY
195:-
FRUTTI DI MARE
Serveras med handskalade räkor, scampi, gröna musslor, kräftstjärtar, hyvlad parmesan, samt en kryddig tomatsås.
Dryckesförslag: BIANCO DEL BORGO
199:-
POLLO CON PESTO
Serveras med kyckling, soltorkade tomater, samt pestosås.
Dryckesförslag: LA CROIX S:t PIERRE ROUGE
185:-

 

Vegetariskt

VÄSTERBOTTEN- & SPARRISPAJ
Serveras med örtdresserad jungfrusallad, rödbetor, samt basilikakräm.
Dryckesförslag: LA CROIX S:t PIERRE BLANC
179:-
HALLOUMIBURGARE
Serveras med soltorkad tomat, mixsallad, majskolv, samt hummus och pommes.
Dryckesförslag: COTEAUX PAIX
199:-

 

 

Fiskrätter

SAFFRANSDOFTANDE SKALDJURSSOPPA
Serveras med scampi, gröna musslor, handskalade räkor, kräftstjärtar, aioli, och vitlöksbröd.
Dryckesförslag: AUXERROIS TROIS
245:-
HALSTRAD LAXFJÄRIL
Serveras med potatisbakelse, vitvinssky, kräftstjärtar, friterad kapris, och sauterade grönsaker.
Dryckesförslag: COUR DE POCÉ
229:-

 

 

Kötträtter

MARINERAD LAMMFILÉ PÅ SPETT
Serveras med grillade grönsaker och pommes, samt tre olika orientaliska dipper.
Dryckesförslag: CROZES-HERMITAGE
235:-
HEMLAGAD LAMMBURGARE
Serveras med chèvreost, karamelliserad rödlök, chipotledressing, klyftpotatis samt tryffelaioli.
Dryckesförslag: DUC DE MAYREUIL
199:-
OXFILÉ PÅ PLANKA
Serveras med duchesse, bearnaisesås, rödvinssås, stekta primörer, tomat, baconrullad sparris, samt kräftstjärtar.
Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO RIPASSO
255:-
AL CAPONE FAMOUS OXFILÉ PEPPARSTEK
Serveras med tre sorters peppar i en krämig gräddsås spetsad med cognac, samt grillad tomat och baconrullad sparris. Grillat grönt och gotländsk potatisgratäng därtill.
Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO AMARONE
269:-