Förrätter

MOZZARELLAGRATINERAT VITLÖKSBRÖD
Serveras med tzatziki, kalamataoliver, cocktailtomater, samt bondsallad.
Dryckesförslag: CANTINA ZACCAGNINI TRALCETTO
99:-
TOAST SKAGEN A’ LA TORE WRETMAN
Skagenröra av handskalade räkor och rom, serverat på en salladsbädd med citron och färsk dill.
Dryckesförslag: PETIT CHABLIS, MOREAU
159:-

 

Sallader

HALLOUMISALLAD
Serveras med grillad halloumi, cocktailtomater, kalamataoliver, rödlök, paprika samt olivolja och balsamico.
Dryckesförslag: SANCERRE BLANC
179:-
CEASARSALLAD
Serveras med kyckling, knaperstekt bacon, rostade krutonger, hyvlad parmesanost, samt toppad med ceasardressing.
Dryckesförslag: JULES LEVEGUE
185:-

 

Pastarätter

MAESTRO
Serveras med oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, samt en krämig sås.
Dryckesförslag: BOURGOGNE GAMAY
195:-
POLLO CON PESTO
Serveras med kyckling, soltorkade tomater, samt pestosås.
Dryckesförslag: LA CROIX S:t PIERRE ROUGE
185:-

 

Vegetariskt

HALLOUMIBURGARE
Serveras med soltorkad tomat, mixsallad, majskolv, samt tzatziki och pommes.
Dryckesförslag: CHÂTEAU GASSIER LE PAS DU MOINE
199:-

 

 

Fiskrätter

LAX PÅ PLANKA
Serveras med hollandaisesås, sommarprimörer, gratinerad tomat, baconrullad sparris och citron.
Dryckesförslag: INWINECTUS EKO
229:-

 

 

Kötträtter

MARINERAD LAMMFILÉ PÅ SPETT
Serveras med grillade grönsaker och pommes, samt tre olika orientaliska dipper.
Dryckesförslag: CROZES-HERMITAGE
235:-
GRILLAD ANGUSBURGARE
Serveras med jungfrusallad BBQ-sås, knaperstekt bacon, chipotledressing, majskolv och cheddarost, samt friterad steakhouse-pommes.
Dryckesförslag: DUC DE MAYREUIL
199:-
OXFILÉ PÅ PLANKA
Serveras med duchesse, bearnaisesås, rödvinssås, stekta primörer, tomat, samt baconrullad sparris.
Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO RIPASSO
255:-
AL CAPONE FAMOUS OXFILÉ PEPPARSTEK
Serveras med tre sorters peppar i en krämig gräddsås spetsad med cognac, samt grillad tomat och baconrullad sparris. Grillat grönt och gotländsk potatisgratäng därtill.
Dryckesförslag: TORRE DEL FALASCO AMARONE
269:-